PSD / R. Paţurcă: A fost o zi grea dar importantă pentru prezentul şi viitorul ţării noastre

 Instalare Guvern

Senatorul PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă a salutat, printr-o postare pe pagina personală de facebook, instalarea Cabinetului Dăncilă, asigurându-i pe călărăşeni că va iniţia toate demersurile pe lângă Guvern de a identifica împreună cele mai bune şi rapide soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă judeţul fie că e vorba de domeniile investiţiilor, sănătăţii, învăţământului ori agriculturii. “A fost o zi grea dar importantă pentru prezentul şi viitorul ţării noastre. Pentru prima oară în istoria României, o femeie conduce Guvernul. E o premieră de pe urma căreia sunt sigură că vor avea de câştigat toţi românii. Am spus de fiecare dată că doamna Viorica Dăncilă, noul premier al României are suficiente calităţi să conducă o echipă guvernamentală. O cunosc foarte bine, am colaborat de-a lungul timpului şi ştiu prea bine ce calităţi profesionale şi politice are. Este un om de echipă, un om care-şi iubeşte ţara şi am ferma convingere că împreună cu noii miniştri atât din cadrul PSD cât şi din ALDE, partenerul nostru de guvernare îşi vor pune amprenta pe dezvoltarea României. În noua echipă guvernamentală se află o serie de miniştri care ştiu ce au de făcut urmărind îndeaproape înfăptuirea programului de guvernare. Salut instalarea noului Cabinet Dăncilă, asigurându-i pe călărăşeni că în calitate de senator PSD voi fi alături de ei găsind cele mai bune şi rapide soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă judeţul nostru. Şi mă refer aici la domeniile investiţiilor, sănătăţii, învăţământului ori agriculturii.” a scris Paţurcă pe pagina de facebook.

Luni, 29 ianuarie, Cabinetul Viorica Dăncilă a fost validat de cele două Camere ale Parlamentului, întrunite în sesiune extraordinară, după ce anterior miniştrii desemnaţi au fost audiaţi în comisiile de specialitate. S-au înregistrat 282 de voturi "pentru", 136 "împotrivă" şi o abţinere. Au fost 429 de parlamentari prezenţi, dintre care voturile valabil exprimate - 419.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.