PSD | R. Oprea: În acest moment, cred că trebuie să avem o discuţie corectă în societate, calmă, referitoare la tot ceea ce înseamnă sistem de pensii

PSD | R. Oprea: În acest moment, cred că trebuie să avem o discuţie corectă în societate, calmă, referitoare la tot ceea ce înseamnă sistem de pensii

Senatorul Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, consideră că, în acest moment, trebuie să existe o discuţie corectă în societate despre sistemul de pensii.

„Pensiile speciale – sau cele numite speciale, pentru că probabil că sunteţi de acord că pensiile militarilor nu sunt neapărat pensii speciale – sunt în responsabilitatea fiecărui ministru şi în spaţiul public a fost această discuţie ca miniştrii responsabili să vină şi să argumenteze. În acest moment, cred că trebuie să avem o discuţie corectă în societate, calmă, referitoare la tot ceea ce înseamnă sistem de pensii – şi cele prin contributivitate, şi cele care sunt numite speciale. Dar cred că lămurirea trebuie să fie începută de la PNRR, de la acel 9,4 şi de la cele 2 miliarde de euro care se pierd astăzi”, a declarat Radu Oprea la finalul reuniunii.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.