PSD: Pe modelul unui alt Ludovic celebru, Orban și-a negociat un scaun doar pentru el

PSD: Pe modelul unui alt Ludovic celebru, Orban și-a negociat un scaun doar pentru el

Social – democrații susțin prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook a partidului că liderul PNL, Ludovic Orban “și-a negociat un scaun pentru el”, adică șefia Camerei Deputaților iar în cadrul “Guvernului CDR 2.0, liberalii sunt de umplutură” iar Barna și Cioloș vor conduce un Cabinet cu un premier de paie. “Pe modelul unui alt Ludovic celebru (“după mine, potopul”), Orban și-a negociat un scaun doar pentru el - șefia Camerei Deputaților. În rest, a fost de acord cu nașterea Guvernului CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură! Barna și Cioloș conduc un Cabinet unde premierul este de paie, iar România trebuie să-și pună centura de siguranță, fiindcă piloții dezastrului se așează la butoane!” se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

În opinia celor de la PSD “Guvernul CDR 2.0 se anunță o reeditare a celei mai negre perioade din istoria post-decembristă a țării: sărăcie, șomaj, proteste sociale, austeritate și criză economică! Liderii Dreptei își urează ciolan împlinit, lăsând pentru restul românilor covid nesfârșit!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.