PSD / Parlamentarii, Roxana Paţurcă şi Sorin Vrăjitoru, n-au susţinut scrisoarea anti - Dragnea

Conferinta PSD 21 sept

Joi seară la sediul organizaţiei judeţene PSD Călăraşi s-a desfăşurat o şedinţă de lucru a conducerii executive destul de încinsă, subiectul discuţiilor la care au participat membrii BPJ precum şi cei mai mulţi dintre primarii partidului fiind demersul preşedintelui Ciprian Pandea a de fi semnat chiar în acea zi, scrisoarea anti – Dragnea care a pus pe jar partidul în ultimele zile. Doi dintre parlamentarii partidului, senatoarea Roxana Paţurcă şi deputatul Sorin Vrăjitoru n-au susţinut demersul iniţiat de Pandea, lor alăturându – li-se, potrivit surselor noastre, într-o manieră la fel de categorică şi primarii Petre Ţone (Olteniţa) şi Nicolae Râjnoveanu (Roseţi).

Ba mai mult, cei doi nici măcar n-au avut habar de intenţia noului preşedinte ales aseară cu acte în regulă care şi-a pus semnătura pe acea scrisoare în nume personal fără să se fi consultat în prealabil cu colegii din conducerea locală a partidului.

În urma celor întâmplate joi şi vineri, cei doi parlamentari au decis să nu mai rămână în competiţiile pentru funcţiile de preşedinte (Sorin Vrăjitoru), respectiv preşedinte executiv (Roxana Paţurcă), alegând să pună pe primul plan interesele partidului şi nu orgoliile personale. Cei doi au pledat vineri seară, în cadrul Conferinţei de alegeri, pentru unitate susţinând că adevăratele competiţii ar trebui să fie câştigate cu adversarii politici şi nu în interior pentru obţinerea unor funcţii vremelnice.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.