PSD | P. Daea: Guvernanţii nu trebuie criticaţi, ei trebuie înlăturaţi!

PSD | P. Daea: Guvernanţii nu trebuie criticaţi, ei trebuie înlăturaţi!

Prezent astăzi, la Călăraşi, la invitaţia conducerii judeţene PSD, fostul ministru al agriculturii, Petre Daea a declarat că reabilitarea sistemului de irigaţii n-a constituit o preocupare majoră pentru actuala coaliţie de guvernare care în opinia sa trebuie înlăturată cât mai curând prin mijloace democratice.

„Spun că au greşit guvernanţii când au întrerupt acest sistem de irigaţii şi când n-au putut dar cred că nici n-au vrut să susţină la Uniunea Europeană ceea ce ce trebuia. Să mă justific. Spun că n-au putut şi nici n-au vrut pentru că de un an şi 7 luni trebuiau să continue fără nici un fel de PNRR programul de reabilitare a sistemului de irigaţii ca obiectiv de importanţă capitală pentru ţară. Şi anume n-au pus în pagină bugetară sumele necesare pentru a continua aceste lucrări. (...). Susţin faptul că nici n-au vrut în condiţiile în care realitatea, schimbările climatice demonstrează că e nevoie să facem în această direcţie ce trebuie.”, a spus Daea care a continuat „Să ştiţi că o spun aici, şi-o voi spune peste tot, cu calm şi cu respect, cu dorinţa de a fi bine pentru ţară: Guvernanţii nu trebuie criticaţi, ei trebuie înlăturaţi! Prin mijloace democratice dar trebuie să se facă asta cât mai curând. Vă spune un om care înţelege că în agricultură am pierdut un an şi 7 luni şi am pierdut în sistemul de irigaţii 30 de ani prin atitudini nepotrivite care ne vor afecta pe o perioadă lungă de timp.”

Fost parlamentar şi în două rânduri ministru al agriculturii, Petre Daea va participa alături de stafful PSD Călăraşi la ceremonialul militar şi religios ce se va desfăşura la Monumentul Eroilor, amplasat în Cimitirul Central precum şi la acţiunile preelectorale iniţiate de social-democraţi în localităţile Cuza Vodă şi Frumuşani

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.