PSD / P. Daea: Am venit să le dau acel suflu de încredere și în același timp de respect pentru Parlamentul României

PSD / P. Daea: Am venit să le dau acel suflu de încredere și în același timp de respect pentru Parlamentul României

Fostul ministru al agriculturii, Petre Daea, a onorat astăzi invitația lansată de președintele Vasile Iliuță, aflându-se preț de câteva ceasuri la Călărași pentru a susține candidații propuși de organizația locală PSD pentru Parlamentul României, la alegerile programate pe 6 decembrie. “Am venit cu gândul ca să fiu alături de oamenii care candidează, să le dau acel suflu de încredere și în același timp de respect pentru Parlamentul României. Pentru că știu ce înseamnă să fiu parlamentar. Am fost 3 mandate, știu ce rost are Parlamentul și ce implicare poate avea și trebuie să aibă ca instituție fundamentală a statului și să-i rog pe candidații de astăzi să primească acest îndemnde la un om care are experiența domeniului și are și vârsta care-i permitre din punct de vedere moral să se uite la cei care astăzi pornesc pe acest drum de validare politică și se așează mai târziu în scaunul de parlamentar. Să nu uite ce promit și să face ceea ce au promis! Iar în agricultură sunt multe de făcut. Și mă bucur că există aici și un agricultor, un om care a lucrat în APIA, un specialist în domeniu, cum de altfel și ceilalți sunt specialiști în domeniile dumnealor. Am venit să fiu alături de ei, spunându-le aceste lucruri și să fiu și în continuare, în condițiile în care electoratul le va da mandatul de a fi reprezentantul lora spus într-o conferință de presă susținută în sala de ședințe a Consiliului Județean, Daea care a mai adăugat “Experiența spuneam și dragostea de a fi român și tot timpul în rândul lor, mă îndeamnă și astăzi să le spun că sunt parlamentari toată perioadă: de la depunerea jurământului și până la terminarea mandatului. Fluctuația muncii n-are ce căuta. Astăzi din nefericire sunt multe lucruri de reglat aici.”

Însoțit de președintele Vasile Iliuță și de o parte din cadidații pentru Parlament, Petre Daea a vizitat apoi și Piața Big întreținându-se minute bune cu micii producători care-și comercializează zilnic produsele proprii.

Născut în comuna Șișești (jud. Mehedinți) pe 2 noiembrie 1949, Petre Daea a fost în două rânduri ministru al Agriculturii. În perioada 14 iulie – 28 decembrie 2004, respectiv 17 ianuarie 2017-4 noiembrie 2019. În perioada martie 2002 – iulie 2004, a deținut și fu8ncția de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Alimentației și Pădurilor. Senator în perioada 2004-2012, Daea a fost și deputat în mandatul 2012-2016, reprezentând de fiecare dată în Parlament PSD Mehedinți.

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.