PSD: Nici măcar o singură mască de protecție dintre cele promise nu a ajuns până acum la persoanele vulnerabile!

PSD: Nici măcar o singură mască de protecție dintre cele promise nu a ajuns până acum la persoanele vulnerabile!

Partidul Social Democrat a reacţionat după ce preşedintele Klaus Iohannis a cerut din nou responsabilitate, solicitând atât şefului statului cât şi Guvernului pe care-l conduce da fapt din umbră să le dovedească mai întâi românilor că starea de alertă nu este "doar un paravan pentru derularea afacerilor de partid" şi să prezinte Parlamentului studiile epidemiologice care să ateste fără dubiu necesitatea prelungirii stării de alertă.

“Președintele Iohannis cere din nou responsabilitate în condițiile în care el și Guvernul Său se comportă iresponsabil față de români. Singurele lucruri pe care le-au făcut temeinic în starea de alertă au fost angajările la stat a întregii clientele de partid și umplerea buzunarelor firmelor de casă din banii românilor.

Nici măcar o singură mască de protecție dintre cele promise nu a ajuns până acum la persoanele vulnerabile! Nici programul de relansare economică anunțat din aprilie nu a fost prezentat.

În schimb, economia s-a prăbușit iar șomajul a crescut într-un ritm amețitor. Ce se întâmplă cu firmele românești care vor da faliment dacă această stare continuă? Dar cu cei care vor îngroșa rândurile șomerilor? Unde este responsabilitatea Guvernului pe care îl conduceți față de economie? Dar față de nivelul de trai? Dar față de sănătatea bolnavilor cronici cărora le este interzis accesul la tratamente?

Dovediți mai întâi românilor că starea de alertă nu este doar un paravan pentru derularea afacerilor de partid și prezentați Parlamentului studiile epidemiologice care să ateste fără dubiu necesitatea prelungiri stării de alertă. Dovediți responsabilitate înainte de a o cere!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.