PSD | N. Cionoiu: Trăim o criză guvernamentală, o criză politică fără precedent

PSD | N. Cionoiu: Trăim o criză guvernamentală, o criză politică fără precedent

„Trăim o criză guvernamentală, o criză politică fără precedent.”, a declarat joi într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD, senatorul Nicuşor Cionoiu care consideră că toate criticile cetăţenilor lansate atât la adresa Guvernului cât şi a Parlamentului sunt îndreptăţite.

„E greu să discutăm în momentele astea despre nişte lucruri care, în această pandemie, se întâmplă în defavoarea cetăţeanului.

N-avem în momentul acesta un ministru al Sănătăţii. Văd că USR-ul nu-şi mai asumă, să zicem, calitatea de lider al Ministerului Sănătăţii. Mi-e greu să cred că premierul va putea stăpâni această pandemie lăsând la o parte totate celelalte lucruri. Funcţia de premier e destul de grea. E greu să acoperi şi Ministerul Sănătăţii.

Gândiţi-vă că acum toţi facem cea mai mare greşeală căutând vinovaţi. Căutăm vinovaţi pentru victimile din TIR, pentru ce s-a întâmplat la spitalul Foişor. Căutăm vinovaţi pentru a distrage atenţia de la lucrurile esenţiale.În acest moment, ţara noastră nu merge bine. Criticile cetăţenilor sunt îndreptăţite vizavi de partea guvernamentală. Şi noi, parlamentarii dar în special Guvernul nu ne-am făcut datoria faţă de cetăţeni.”, a continuat Cionoiu care a conchis „Există acum o disfuncţionalitate şi a Parlamentului şi a Guvernului. În ce ne priveşte pe noi, cei din PSD, nu am putut şi nu putem să trecem nici un amendament, cu atât mai mult vreo moţiune. Ceea ce se decide, aşa se face. Cetăţeanul este foarte nedreptăţit.

Gândiţi-vă că dacă în aceste momente, nu se rezolvă problema sănătăţii, dacă nu se rezolvă problema numirii cât mai urgent a unui ministru al Sănătăţii, toţi oameni, în această criză, vor avea de suferit. Vor fi mult mai multe victime, mult mai mulţi oameni nemulţumiţi. Sistemul nu s-a schimbat cu nimic. Avem o problemă care nu cred că poate fi rezolvată rapid.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.