PSD | N. Cionoiu: Toți președinții de consilii județene și primarii vor sta la mâna celor doi care au transformat România în câmpul de luptă al PNL și USR PLUS!

PSD | N. Cionoiu: Toți președinții de consilii județene și primarii vor sta la mâna celor doi care au transformat România în câmpul de luptă al PNL și USR PLUS!

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu trage un semnal de alarmă susținând prin intermediul unui mesaj postat astăzi pe pagina personală de Facebook că premierul Florin Cîțu și ministrul Investițiilor și Proiectele Europene, Cristian Ghinea exclud de la finanțare Consiliile Județene cu noile fonduri europene ce vor fi alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

“Se anunță vremuri grele pentru consiliile județene din țară! Premierul Florin Cîțu și Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Cristian Ghinea, vor să controleze tot ceea ce se întâmplă în țară, iar pentru acestea vor ca administrațiile județene să nu poată atrage bani direct din PNRR.

Ambii politicieni exclud de la finanțare consiliile județene, chiar dacă toate administrațiile publice județene și-au făcut calcule și proiecte de dezvoltare care aveau ca sursă de finanțare și Planul Național de Redresare și Reziliență.

Toți președinții de consilii județene și primarii vor sta la mâna celor doi care au transformat România în câmpul de luptă al PNL și USR PLUS!!!”, este mesajul postat de parlamentarul călărășean.

citusighinea

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.