PSD | N. Cionoiu: Toate prețurile cresc drastic în zona utilităților esențiale de energie electrică, gaz, combustibil!

PSD | N. Cionoiu: Toate prețurile cresc drastic în zona utilităților esențiale de energie electrică, gaz, combustibil!

Senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu susţine prin intermediul unui mesaj postat marţi pe pagina personală de Facebook că adoptarea legii consumatorului vulnerabil ar trebui să devină o prioritate pentru Guvernul condus de Cîţu, subliniind că PSD insistă ca acest proiect să figureze pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor.

„Toate prețurile cresc drastic în zona utilităților esențiale de energie electrică, gaz, combustibil! Este necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil și PSD insistă ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților care urmează să fie convocată. PSD a avertizat că liberalizarea pieței energiei, fără pregătirile necesare, va avea urmări negative grave!”, a scris pe FB Cionoiu care a conchis „Ar fi cazul ca guvernul Cîțu să privească spre cetățeni, să dea dovadă de umanitate și să urgenteze decizii pentru ai ajuta pe cei ce nu mai fac față scumpirilor.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.