PSD | N. Cionoiu: Și noi și dumneavoastră ne uităm cum fața orașului și a județului se schimbă în bine

PSD | N. Cionoiu: Și noi și dumneavoastră ne uităm cum fața orașului și a județului se schimbă în bine

Senatorul Nicușor Cionoiu a transmis astăzi pe pagina personală de Facebook un mesaj de susținere pentru candidații propuși de PSD Călărași la alegerile din 9 iunie pentru șefia Consiliului Județean, respective Primăria Municipiului Călărași. În opinia sa, sub conducerea lui Vasile Iliuță, respective a lui Marius Dulce care “știu să facă administrație pentru performanță”, “fața orașului și a județului se schimbă în bine”.

”Suntem echipa care va fi mereu aproape de oameni și care face performanță. După patru ani, rezultatele muncii noastre se văd. Împreună cu întreaga echipă a PSD am reușit să finalizăm cele mai importante proiecte pentru Călarași. V-am ascultat, am înțeles care sunt prioritățile dumneavoastră și am acționat. Acum și noi și dumneavoastră ne uităm cum fața orașului și a județului se schimbă în bine.

DA! Mai sunt lucruri de făcut și le vom face. Știți deja că ne ținem de cuvânt. Suntem oamenii faptelor și o demonstrăm în fiecare zi. PSD Călărași are administratori buni, oameni competenți, o echipă puternică, gata oricând să apere interesele cetățenilor. Suntem oameni de dialog, ne plac transparența și dezbaterea și, cel mai important, ne place să ne uităm cu mândrie în ochii dumneavoastră pentru că știm că avem rezultate și ne-am ținut promisiunile.

Avem astăzi la Călărași școli mai bune, spitale bine dotate, străzi mai sigure și evenimente care aduc împreună oameni din toată regiunea. Ca lucrurile să meargă bine în continuare, avem nevoie de aceeași echipă la conducerea județului și a orașului.

Vasile Iliuță și Marius Dulce știu să facă administrație pentru performanță!

Mergem mai departe împreună! PSD Călărași, aproape de oameni!”, susține senatorul Nicușor Cionoiu în postarea sa pe Facebook.

sustinerecionoiucandidatipsd

Comandat de PSD-Filiala Călărași

Realizat de Total Media S.R.L.

CUI MF: 21240002

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.