PSD | N. Cionoiu: Şi eu sunt încântat de modul în care am ales candidaţii pentru cele două primării

PSD | N. Cionoiu: Şi eu sunt încântat de modul în care am ales candidaţii pentru cele două primării

Senatorul Nicuşor Cionoiu s-a declarat mulţumit de alegerea candidaţilor PSD Călăraşi pentru Primăriile localităţilor Cuza Vodă şi Frumuşani, la alegerile parţiale din 27 iunie, subliniind că se aşteaptă la o competiţie corectă, benefică pentru cetăţenii celor două comunităţi.

”Vreau să vă spun că. Am ales oameni care lucrează cu oameni, oameni care provin dintr-un mediu real, oameni care ştiu şi cunosc greutăţile cetăţenilor. Considerăm că putem avea o competiţie corectă, adevărată, în aşa fel încât cel mai bun să câştige.”, a declarat joi senatorul Cionoiu.

PSD Călăraşi va fi reprezentat în această competiţie de Marian Clăsceanu, la Cuza Vodă, respectiv de Florin Bălan, la Frumuşani.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.