PSD | N. Cionoiu: PNRR-ul nu mai este al românilor, este al vostru, al grupului vostru de partid și al prietenilor domnului Ghinea!

PSD | N. Cionoiu: PNRR-ul nu mai este al românilor, este al vostru, al grupului vostru de partid și  al prietenilor domnului Ghinea!

“Vom rata un an din absorbția banilor în PNRR!”, susține senatorul PSD, Nicușor Cionoiu care mai adăugă că Planul Național de Redresare și Reziliență nu este al românilor ci al prietenilor ministrului Ghinea, făcut praf până și de Comisia Europeană din cauza deficiențelor constatate în urma “lecturării” ultimei versiuni a PNRR-ului, considerată și oficială.

“În timp ce ministrul Ghinea susține că totul este perfect în ceea ce privește PNRR, deși era conștient de observațiile dezastruase trimise de oficialii comisiei, România riscă să fie ultima țară din UE căreia i se aprobă PNRR-ul.

Acest plan ar fi trebuit aprobat până la finalul lunii iulie, însă adevărul este că va fi aprobat abia la finalul lui septembrie. Prin urmare, alte țări vor primi miliarde din prefinanțare, în timp ce Ghinea încă va mai sta să corecteze planul pe baza zecilor de observații primite de la Comisie.

PNRR-ul nu mai este al românilor, este al vostru, al grupului vostru de partid și al prietenilor domnului Ghinea!

Ministrul Cristian Ghinea a dovedit încă o dată că excelează în ZERO, zero interes, zero implicare, zero fonduri, doar banala fugă de răspundere!!!”, este mesajul postat sâmbătă pe pagina personală de Facebook de senatorul social – democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.