PSD | N. Cionoiu: Nimeni nu mai poate avea încredere în acest Guvern după ce tocmai a spus că nu-și mai respectă promisiunile din campanie!

PSD | N. Cionoiu: Nimeni nu mai poate avea încredere în acest Guvern după ce tocmai a spus că nu-și mai respectă promisiunile din campanie!

Senatorul Nicuşor Cionoiu a anunţat astăzi pe pagina personală de Facebook că PSD va depune încursul acestei săptămâni „un proiect de lege care să oblige Guvernul să majoreze alocațiile la nivelul adoptat în 2020, respectiv de la 214 lei la 300 de lei pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani și de la 427 lei la 600 lei pentru copii sub 2 ani sau pentru cei cu dizabilități.”

„După ce Cîțu și Orban au promis înainte de alegeri că vor eșalona în 5 tranșe dublarea alocațiilor adoptată de PSD, acum anunță că vor anula două dintre acestea. Majoritatea PNL-USR-UDMR din Senat a adoptat, cu amendamente, Legea de aprobare a OUG 123/2020 prin care Guvernul Orban a eșalonat dublarea alocațiilor. Prin modificările făcute, Coaliția de guvernare a anulat acordarea tranșelor 3 și 4, mai exact, nu se mai acordă tranșele de majorare prevăzute pentru 1 iulie 2021 și pentru 1 ianuarie 2022. Nimeni nu mai poate avea încredere în acest Guvern după ce tocmai a spus că nu-și mai respectă promisiunile din campanie!”, se mai arată în mesajul postat pe FB.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.