PSD | N. Cionoiu, neinteresat de “fricțiunile” dintre PNL și USR: Să ştiţi că este problema care mă preocupă cel mai puţin!

PSD | N. Cionoiu, neinteresat de “fricțiunile” dintre PNL și USR: Să ştiţi că este problema care mă preocupă cel mai puţin!

Deși la nivel guvernamental s-a cam rupt lanțul de iubire dintre PNL și USR (vezi cazurile miniștrilor, Voiculescu și, mai nou, Năsui), senatorul PSD Călărași, Nicușor Cionoiu a declarat recent că nu-i interesat de vreun astfel de “război”, ori “dispută” dintre cei doi parteneri de guvernare, subliniind însă că preocupările sale politice și parlamentare sunt cu totul altele.

“Dacă mă întrebaţi pe mine, personal, să ştiţi că este problema care mă preocupă cel mai puţin! Nu am din acest punct de vedere nici interesul şi nici dorinţa să mă gândesc la acest lucru. Credeţi-mă că, în viaţa în care am intrat acum, am constatat că sunt aşa de multe probleme încât dacă mă mai gândesc la un război sau la o dispută, uităm de ceea ce trebuie să facem. a spus Cionoiu care a continuat „Mă gândesc la o colaborare inclusiv cu USR-ul, inclusiv cu PNL-ul. Mă gândesc neapărat la o stopare a exodului acestor tineri care pleacă din mediul rural. Nu ştiu de ce acest război, nu vreau să ştiu, nu mă interesează dar să ştiţi că din punctul meu de vedere, consider că reprezentanţii PNL, care sunt în judeţ în momentul acesta, sunt oameni de ispravă. Mă refer la senatori şi deputaţi. În rest, disputele care ţin de partea de ministere, disputele care ţin de partea de prefecturi, chiar sunt cele mai...”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.