PSD | N. Cionoiu: Ne interesează în acest moment să creăm locuri de muncă noi care să nu afecteze bugetul

PSD | N. Cionoiu: Ne interesează în acest moment să creăm locuri de muncă noi care să nu afecteze bugetul

Senatorul PSD Călărași, Nicușor Cionoiu, a reiterat importanța atragerii, în județul Călărași, de investitori străini care să genereze noi locuri de muncă, apreciind demersurile inițiate de conducerea Consiliului Județean care la începutul săptămânii l-a avut ca oaspete pe Ștefan Minovici, președintele Consiliului de Afaceri Româno-American, venit la Călărași pentru a prezenta conceptul "Make it in Romania", un proiect menit să genereze noi investiții în țara noastră, noi locuri de muncă și un context local atractiv.

“În această perioadă grea, în care bugetele sunt din ce în ce mai sărăcăcioase, facem cu toții eforturi de a găsi colaborări, posibilități de a aduce bani în această zonă. La sediul Consiliului Județean, dl președinte Iliuță a invitat luni toții primari din județ, indiferent de culoarea politică, pentru ca această colaborare pe care dorim s-o inițiem cu partea americană, să fie una durabilă, în care cetățeanul să câștige. a spus joi în cadrul unei conferințe de presă senatorul Cionoiu care a continuat. “Avem de trecut un prag, acela al informării congresmanilor dar și oamenilor de afaceri din SUA despre posibilitățile județului Călărași, despre infrastructura care poate să fie un atuu pentru noi. Suntem aproape de autostrada, de Dunăre, avem o infrastructură care ne avantajează și ca atare ne mai trebuie doar dorința de a colabora cu americani, de fapt cu oricine ne poate aduce plusvaloare. Suntem interesați pentru că, am constatat asta în urma audiențelor susținute la cabinet, vin mulți oameni care caută un loc de muncă. Ne interesează în acest moment să creăm locuri de muncă noi care să nu afecteze bugetul. Locuri de muncă, inclusiv pe bani europeni, bazate pe un parteneriat redutabil. Dorim ca din aceste “afaceri” să ieșim cu toții câștigători.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.