PSD / N. Cionoiu: M-am simțit de foarte multe ori nedreptățit!

PSD / N. Cionoiu: M-am simțit de foarte multe ori nedreptățit!

Nicușor Cionoiu (54 de ani), desemnat de PSD Călărași să candideze la parlamentarele din decembrie de pe primul loc la Senat, a declarat miercuri în fața colegilor săi de partid în cadrul Comitetului Executiv Județean că obiectivul său major va fi promovarea unei legislații care să sprijine mediul de afaceri, generator de prosperitate pentru bugetele locale. “Lucrez de câțiva zeci de ani numai în mediul privat. Am activat până în 2010 într-o multinațională și tot de atunci am propria firmă de construcții unde-mi desfășor și activitatea. Sunt onorat de această propunere pentru a-i reprezenta sau a-i apăra cât mai bine pe oamenii de afaceri. Aș vrea să vă spun că eu ca om de afaceri am întâmpinat destul de multe probleme din punct de vedere legislativ. M-am simțit de foarte multe ori nedreptățit. Și consider că pot apăra drepturile oamenilor de afaceri, drepturile primarilor că pot sprijini crearea cât mai multor investiţii în județul Călărași care are extraordinar de multe sincope. Consider că pot depăși acest lucru cu ajutorul oamenilor de afaceri din Călărași care trebuie să fie din ce în ce mai bine reprezentați în Consiliile Locale și Județene. Sunt extraordinar de multe probleme și în felul acesta, având oameni de afaceri bogați, vom avea și bugete mari, frumoase, vom avea primării bogate, putem să ne gândim, într-adevăr, la prosperitatea copiilor, la modernizarea școlilor, la educația acestor oameni care încet încet trebuie să ne ia locul. a spus Cionoiu care a conchis “Sunt încântat că reprezint PSD și vreau să mulțumesc tuturor primarilor care m-au propus și votat. Am ajuns aici datorilor dumnealor. Și cred că nu o să dezamăgesc.”

Cea de-a doua propunere PSD pentru Senat este directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat. La Camera Deputaților, lista este deschisă de Dumitru Coarnă. Urmează în ordine: Constantin Bîrcă, Cristian Sefer și Sorin Vrăjitoru.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.