PSD / N. Cionoiu: M-a bucurat dialogul cu oamenii din Roseți și mă onorează că au văzut în mine un partener de nădejde

PSD / N. Cionoiu: M-a bucurat dialogul cu oamenii din Roseți și mă onorează că au văzut în mine un partener de nădejde

Candidatul PSD Călărași pentru Senatul României, Nicușor Cionoiu s-a întâlnit joi cu o parte dein locuitorii comunei Roseți, condusă de două decenii de un primar social-democrat extrem de inimos și performant, Nicolae Rîjnoveanu, preocupat în continuare să identifice resurse financiare pentru inițierea altor proiecte privind dezvoltarea comunei.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Nicușor Cionoiu, constructor prin “definiție” s-a arătat extrem de încântat de proiectul primarului Rîjnoveanu de a construi în comună un cartier de locuințe pentru tineri, susținând că în calitate de viitor senator va susține promovarea acestui proiect ambițios și generos. “La Roseți, o comună dezvoltată cu simț de răspundere de un primar inimos și gospodar, Nicolae Râșnoveanu, unde toate străzile sunt asfaltare, școlile modernizate, rețeaua de apă și canalizare este aproape finalizată, iar proiectul pentru aducerea gazelor în casele oamenilor, extrem de avansat. În continuare este nevoie însă de investiții și am vrut să aflu personal ce așteptări au oamenii și cum voi putea să le susțin proiectele din Parlamentul României.

Una dintre ambițiile comunității este construirea unui cartier de locuințe pentru tineri, după ce toate utilitățile vor ajunge în comună. Un proiect “jos pălăria”, care va contribui cu siguranță la întinerirea satului românesc și pe care m-am angajat să îl susțin ca viitor senator de Călărași. M-a bucurat dialogul cu oamenii din Roseți și mă onorează că au văzut în mine un partener de nădejde.” a scris pe Facebook Nicușor Cionoiu care a conchis “Cu respectarea regulilor impuse de pandemie, voi continua să mă întâlnesc cu primarii și oamenii din județ. Este important să știe că eu și colegii mei, viitori parlamentari PSD Călărași vom fi vocea lor în Parlamentul României. Împreună repornim Călărașiul!”

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.