PSD | N. Cionoiu: În mai puțin de 6 luni, actualul Guvern a devastat România în toate domeniile

PSD | N. Cionoiu: În mai puțin de 6 luni, actualul Guvern a devastat România în toate domeniile

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu a subliniat astăzi prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că moțiunea de cenzură depusă de partidul pe care-l reprezintă trebuie să aibă sorți de izbândă. În opinia sa, Guivernul condus de Florin Vasilică Cîțu a izbutit în timp record să pună România pe butuci.

“Din cauza situației dezastruoase în care a ajuns România, moțiunea de cenzură depusă de PSD, principalul partid de Opoziție, trebuie să fie aprobată!

În mai puțin de 6 luni, actualul Guvern a devastat România în toate domeniile. A sărăcit populația, rezultat al creșterilor masive de prețuri, simultan cu tăierea iresponsabilă a veniturilor oamenilor. Prețurile sunt într-o continuă creștere, iar puterea de cumpărare scade accelerat. Astăzi, fiecare român este mai dator cu 1.700 de euro, iar Guvernul pregătește un nou împrumut de 15 miliarde euro prin PNRR.

Banii publici au fost direcționați exclusiv administrațiilor locale conduse de partidele puterii, iar firmele românești au fost abandonate.

Din cele 57 de măsuri pentru IMM-uri scrise în programul de guvernare, 55 au fost anulate, iar în ceea ce privește desființarea Măsurii 3, au fost afectați 28 de mii de antreprenori.

Creșterea vârstei de pensionare până la 70 de ani, creșterea vârstei pentru pensionarea anticipată la 43 de ani și înghețarea pensiilor, sunt rezultatele unei guvernări defectuoase.

La capitolul alocații, coaliția de guvernare a anulat acordarea tranșei de majorare prevăzută pentru 1 iulie 2021.

Nu au reușit să gestioneze pandemia, nu au reușit să vaccineze populația, nu au sprijinit revenirea economiei, iar agricultura României a fost decimată.”, a scris pe Facebook Cionoiu care a conchis “Guvernul sacrifică nivelul de trai al populației, sacrifică dezvoltarea României, sacrifică viitorul copiilor!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.