PSD | N. Cionoiu: Guvernul Cîțu ascunde un Plan Sinistru de Austeritate pentru România

PSD | N. Cionoiu: Guvernul Cîțu ascunde un Plan Sinistru de Austeritate pentru România

Senatorul PSD, Nicuşor Cionoiu a reacţionat dur astăzi pe Facebook susţinând că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă propus de Cîţu&Co ascunde de fapt un plan sinistru de austeritate.

„Acum înțelegem de ce PNRR-ul guvernului Cîțu a fost ținut atât de ascuns de ochii noștri! Guvernul Cîțu ascunde un Plan Sinistru de Austeritate pentru România. Este o minciună că România are 29 de miliarde din PNRR, în realitate România are doar 14 miliarde de la UE pentru PNRR, diferența de 15 miliarde de euro, este un împrumut de tip FMI, un împrumut care va avea efecte nocive asupra populației pe termen lung”, a scris pe FB Cionoiu care a mai precizat că PSD nu va susţine niciodată un astfel de Plan. „Guvernul sacrifică nivelul de trai al populației, sacrifică firmele românești, deoarece acest Plan de Austeritate atrage după sine: înghețarea alocațiilor, înghețarea salariilor, înghețarea pensiilor, creșterea vârstei de pensionare, creșterea impozitelor și a taxelor.

Bruxelles-ul nu cere înghețarea pensiilor și salariilor sau creșterea taxelor în plină pandemie, alianța PNL-USR vrea asta, iar PSD nu va susține niciodată acest PLAN!”, a conchis parlamentarul călărăşean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.