PSD / Miniştrii Eugen Teodorovici şi Radu Oprea vor fi prezenţi vineri la Călăraşi

Vineri, 23 februarie, organizaţia judeţeană PSD Călăraşi va avea oaspeţi de seamă. În prima parte a zilei va fi prezent la Călăraşi ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, scopul principal al vizitei fiind promovarea Programului Start – up Nation, Ediţia 2018. În acest sens, Radu Oprea va dialoga cu studenţii Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV Bucureşti , cu elevi ai liceelor cu profil tehnologic, dar și cu cei ce vor dori să participe la dezbatere.

După-amiază se va alătura ministrului Radu Oprea şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.Domnii miniștri se vor întâlni cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din municipiul şi judeţul Călăraşi, subiectele abordate fiind strâns legate de legislaţia fiscală în vigoare. Salut prezenţa domnilor miniştri Radu Oprea şi Eugen Teodorovici la Călăraşi. Sunt convinsă că întâlnirile cu studenţii, cu elevii din liceele cu profil tehnologic ce iși construiesc firme de exercițiu dar și dezbaterile cu oamenii de afaceri din municipiul şi judeţul Călăraşi vor fi de bun augur. Dialogurile vor aduce o serie de lămuriri atât în ceea ce priveşte implementarea Programului Start – up Nation, ediţia 2018 cât şi Codul Fiscal. În agendă va fi și o întâlnire a domnului ministru Teodorovici cu primarii din județul Călărași pentru clarificări în ceea ce privește bugetul 2018.” a fost mesajul transmis pe contul personal de facebook de Roxana Paţurcă, senator.

Sursa Facebook PSD Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.