PSD | Mărețul profesionist Drulă se dovedește că era Sculă pe Basculă doar din vorbe

PSD | Mărețul profesionist Drulă se dovedește că era Sculă pe Basculă doar din vorbe

Social - democrații susțin prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook a partidului că execuția autostrăzii Comarnic – Brașov ar putea demara peste 3 ani în contextul anunțului făcut de conducerea CNAIR, companie aflată în coordonarea unui minister condus de USR care atunci când se afla în opoziție se bucura văyând “statul blocat atât în licitații publice, cât și în a proteja popândăii, urșii, liliecii sau gândacul-croitor!”

“Cu USR la guvernare, aflăm că autostrăzile vor apărea după 2024! Din Opoziție, useriștii criticau la foc automat ritmul lent din construcția de autostrăzi dând iluzia că, dacă ar administra ei situația, totul s-ar petrece cu viteza luminii!

Azi, cu USR la comanda ministerului Transporturilor, șefa Companiei de Autostrăzi ne anunță sec că abia peste trei ani ar putea începe execuția autostrăzii Comarnic-Brașov! Despre terminarea lucrării, evident, nu poate spune nimic, iar ministrul Drulă tace solemn. E mult mai simplu să te dai mare în Opoziție, râzând să vezi statul blocat atât în licitații publice, cât și în a proteja popândăii, urșii, liliecii sau gândacul-croitor!

Azi, mărețul profesionist Drulă se dovedește că era Sculă pe Basculă doar din vorbe. În fapte, USR a pus la Transporturi o simplă Pendulă, capabilă să ne spună ora exactă la autostrăzi doar din 4 în 4 ani!” este mesajul postat pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.