PSD / Marcel Nuţu va reveni în Consiliul Judeţean

Social – democratul Marcel Nuţu va reveni în Consiliul Judeţean urmând a-l înlocui pe Sorin Vrăjitoru care a demisionat din funcţia de consilier judeţean încă din 7 septembrie după preluarea mandatului de deputat.

Nuţu a mai deţinut calitatea de ales judeţean, timp de 3 luni, conform HCJ nr. 73 / 27.04.2017, până pe 31 iulie a.c., când hotărârea anterior menţionată a fost suspendată întrucât cel căruia îi luase locul, Marian Sbârcea şi-a reluat activitatea de consilier judeţean, cel puţin pentru 2 luni până la soluţionarea divergenţelor cu partidul pe lista căruia a candidat în 2016, în instanţă.

“Urmare a adoptării de către Consiliul Județean Călărași a hotărârii privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Vrăjitoru Sorinel-Marian ca urmare a demisiei înregistrate la sediul instituției noastre sub nr. 14078 din 07.09.2017, am iniţiat prezentul proiect de hotărâre pentru înlocuirea domnului Vrăjitoru Sorinel-Marian în cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi.

Organizaţia Judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat a comunicat supleantul care întruneşte condiţiile legale pentru a–i fi validat mandatul de consilier judeţean.

În consecinţă, propun modificarea şi completarea componenţei Consiliului Judeţean Călăraşi prin înlocuirea domnului Vrăjitoru Sorinel-Marian cu supleantul comunicat de Organizaţia Judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat.” se arată în Expunerea de Motive a Hotărârii privind validarea unui mandat de consilier judeţean.

Tot în cadrul şedinţei ordinare a a Consiliului Judeţean, programată joi, 28 august, ora 13.00, consilierii judeţeni vor dezbate şi Hotărărea privind abrogarea unor hotărâri ale Consiliului Judeţean Călăraşi, printre acestea figurând şi HCJ 73 / 27.04.2017

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.