PSD | Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, în campanie electorală, la Cuza Vodă

PSD | Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, în campanie electorală, la Cuza Vodă

Preşedintele PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă a anunţat joi că primii doi lideri ai partidului, preşedintele Marcel Ciolacu şi secretarul general, Paul Stănescu se vor afla în această după-amiază, la Cuza Vodă pentru susţinerea candidatului propriu, Marian Vlăşceanu, unul din cei 5 pretendenţi înscrişi în competiţia pentru primărie, la alegerile parţiale din 27 iunie. Iliuţă a mai precizat că ambii candidaţii susţinuţi de PSD, Marian Vlăşceanu, la Cuza Vodă, respectiv Florică Bălan, la Frumuşani se află pe primul loc în topul preferinţelor cetăţenilor potrivit unor măsurători interne efectuate în cele două localităţi.

„Am început foarte bine campania electorală iar în urma analizelor făcut candidaţii noştri se situează în topul preferinţelor alegătorilor atât la Cuza Vodă cât şi la Frumuşani. Continuăm campania declanşată pe 12 iunie. Astăzi avem vizita preşedintelui partidului, dl Marcel Ciolacu şi a secretarului general, dl Paul Stănescu în comuna Cuza Vodă, după ora 17.30 de minute. Ne vom întâlni cu cetăţenii pe care o să-i convingem că dacă vor vota candidatul susţinut de PSD vor fi ajutaţi inclusiv la nivel naţional”, a spus Iliuţă în conferinţa de presă susţinută la sediul organizaţiei judeţene.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.