PSD / M. Sbârcea a „revenit” în Consiliul Judeţean

Sbarcea Marian 6802Luni, consilierii judeţeni au adoptat Hotărârea privind suspendarea unor hotărâri ale Consiliului Judeţean Călăraşi până la pronunţarea instanţei de fond asupra cererii de anulare a acesteia formulată de consilierul PSD, Marian Sbârcea.

Aflat în conflict cu conducerea organizaţiei judeţene PSD Călăraşi care a propus chiar excluderea sa din partid, Marian Sbârcea a „revenit” luni în Consiliul Judeţean în calitate de consilier judeţean pentru următoarele 60 de zile până la pronunţarea instanţei de fond asupra cererii de anulare a acesteia. În acest sens, consilierii judeţeni au aprobat Hotărârea privind suspendarea unor hotărâri ale Consiliului Judeţean Călăraşi.

Pe 11 aprilie 2017, prefectul judeţului, George Iacob, a emis Ordinul 115 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al lui Marian Sbârcea, fiind apoi adoptată în plenul unei şedinţe ordinare a Consiliului Judeţean Hotărârea nr. 73/2017 prin care a fost validat mandatul de consilier judeţean al lui Marcel Nuţu, supleantul comunicat de organizaţia judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat.

„Prin adresa înregistrată la Consiliul Judeţean Călăraşi sub nr. 9900 din 21.06.2017, Marian Sbârcea a solicitat repunerea sa în funcţia de consilier judeţean.

Sentinţa civilă nr. 514 pronunţată de Tribunalul Călăraşi în şedinţă publică la data de 06.06.2017 în Dosarul nr. 612/116/2017, executorie de drept, comunicată prin adresa înregistrată la Consiliul Judeţean Călăraşi sub nr. 10805 din 06.07.2017, s–a dispus suspendarea:

- Hotărârii nr. 3/2017 a Biroului Permanent al Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat Călăraşi;

- Ordinului Prefectului Judeţului Călăraşi nr. 115 din 11.04.2017 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Sbârcea Marian;

- Hotărârii Consiliului Judeţean Călăraşi nr. 73 din 27.04.2017 privind validarea unui mandat de consilier judeţean (domnul Nuţu Marcel).” se arată în Expunerea de Motive.

De asemenea, Marian Sbârcea îşi va relua locul şi în Comisia pentru Servicii Publice şi Comerţ din Consiliul Judeţean precum şi în cadrul Adunării Regiunilor Europene, Comisia 3 Cultură, Educaţie și Tineret - Subcomisia: Cultură.

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.