PSD / M. Dulce: O parte din obiectivele asumate în campanie vor fi finanţate din acest an

dulce 4 02Proiectele susţinute de consilierii PSD vizează refacerea infrastructurii stradale şi pietonale, investiţii în infrastructura educaţională.

Preşedintele PSD Călăraşi, Marius Dulce, lider al consilierilor locali social – democraţi susţine că o parte din proiectele asumate în cadrul campaniei electorale din 2016 au fost susţinute în discuţiile purtate cu Executivul Primăriei urmând a fi finanţate în baza bugetului pe 2017. „Am avut discuţii cu conducerea primăriei care şi-a dat acordul ca o parte din proiectele noastre pe care le-am susţinut în campania pentru locale să fie finanţate încă din acest an în baza noului buget. Mă refer la actualizarea documentaţiei tehnico-economice privind canalizarea menajeră şi cea pluvială în cartierul Măgureni. Vor fi aplicate tot din acest an tratamente bituminoase pentru reabilitarea unor străzi din cartierul FNC. Am insistat să fie asfaltate străzile Şcolii şi Unirii, ambele situate în cartierul Farfuria” a declarat Dulce care a mai adăugat. „Împreună cu colegii mei consilieri am susţinut proiectul privind realizarea de săli de sport în cadrul unor şcoli din municipiu. În ceea ce priveşte refacerea infrastructurii stradale, am susţinut deopotrivă demararea proiectelor privind repararea unor străzi din Călăraşi, cuprinse în loturile 1 şi 2. Prin intermediul fondurilor guvernamentale din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, am susţinut şi proiectul privind finalizarea grădiniţei cu 8 grupe dar şi construirea unei creşe. Acesta din urmă este un obiectiv mai vechi al meu şi sper să găsim finanţare pentru finalizarea acestuia.”.

Dulce a mai precizat că până la finalizarea proiectului de buget, vor mai avea loc discuţii cu membrii Executivului susţinând că cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare acest proiect va fi validat de aleşii locali. „Discuţiile noastre cu stafful primăriei vor continua şi în zilele următoare. Avem în vedere realizarea de parcări de domiciliu. Prioritate pentru mine şi colegii mei este refacerea infrastructurii rutiere şi pietonale, obiectiv ce necesită resurse financiare consistente. Sunt lucruri pe care ni le-am asumat în campanie şi le vom susţine pentru a fi finalizate. Dorim ca investiţiile preconizate a se realiza să surprindă destul de bine priorităţile locuitorilor acestui municipiu. Probabil, săptămâna viitoare, proiectul de buget va fi supus validării în plen” a conchis liderul PSD, Marius Dulce.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.