PSD / M. Dulce: În martie 2019, cel târziu, vom şti cu cine mergem la Primărie!

PSD / M. Dulce: În martie 2019, cel târziu, vom şti cu cine mergem la Primărie!

Deşi la finele anului trecut, liderii PSD Călăraşi susţineau că vor desemna candidatul pentru Primăria Călăraşi, în urma unui sondaj, până în noiembrie – decembrie 2018, „termenul” s-a decalat pentru martie anul viitor. Cel puţin aşa a declarat  liderul organizaţiei municipale PSD Călăraşi, Marius Dulce care n-a precizat însă şi numele potenţialilor subiecţi ai sondajului de opinie. „Am decis să facem un sondaj. În martie 2019, cel târziu, vom şti cu cine mergem la Primărie (n.r. Călăraşi) şi nu numai” a spus Dulce. Întrebat dacă social – democraţii vor merge, în alegeri, singuri sau în alianţă cu ALDE, fostul viceprimar a spus „Vom discuta la momentul respectiv în această alianţă. Dacă vom decide să mergem în alianţă cu ALDE, vom susţine un singur candidat”.

Mai „tranşant” a fost însă preşedintele executiv, George Chiriţă care a susţinut că „PSD e un partid prea mare şi prea puternic ca să nu aibă un candidat propriu. Pot să vă spun clar că vom avea candidaţi în toate primăriile”. În cazul în care la localele din 2020, desemnarea primarului se va face în două tururi, Chiriţă a menţionat că „vom face alianţă cu oricine ca să câştige candidatul nostru”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.