PSD | M. Ciolacu: Vom veni cu un PNRR, cum am venit și cu un buget alternativ

PSD | M. Ciolacu: Vom veni cu un PNRR, cum am venit și cu un buget alternativ

Biroul Permanent Național al Partidului Social Democrat s-a reunit vineri, 12 martie 2021, la Sâmbăta de Sus, în județul Brașov. Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, într-o conferință de presă, după ședința BPN, că Partidul Social Democrat va folosi toate pârghiile legale interne şi naționale pentru a apăra Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru ca acesta să nu fie transformat într-un nou act normativ al Guvernului prin care să se aloce discreționar fonduri numai către anumite comunități din țară. “Am luat o singură decizie, aceea de a apăra Programul Național de Redresare și Reziliență, să nu fie transformat într-o nouă anexă 703 sau într-un nou HG de alocare a fondurilor discreționar numai către anumite autorități locale, cum a fost și alocarea din fondul de rezervă al prim-ministrului”, a afirmat Marcel Ciolacu.

De asemenea, președintele PSD a anunţat că Partidul Social Democrat ar pregăti un plan alternativ de redresare și reziliență. “Colegii mei au venit cu ideea să încercăm într-o perioadă foarte scurtă să prezentăm noi, PSD, un PNRR. Știți, la Comisie domnul ministru al Fondurilor ne-a prezentat pilonii, sunt aceiași piloni în toate statele europene, acela este ghidul Comisiei pe care lucrează fiecare stat. Vom veni cu un PNRR, cum am venit și cu un buget alternativ. Am spus că la fiecare critică vom veni și cu soluții și cu altă viziune”, a mai spus Marcel Ciolacu.

sursa www.psd.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.