PSD | M. Ciolacu: PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru

PSD | M. Ciolacu: PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri că revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății “a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!”

„Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID-19 au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!”, se mai arată în mesajul postat pe FB de Ciolacu, șeful social-democraților subliniind că “PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”

Premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţie, miercuri, pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, anunţând ulterior că preia interimar conducerea ministerului până când USR PLUS vor face o nominalizare.

Totodată, şeful Executivului a demis-o din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii pe Andreea Moldovan.