PSD | M. Ciolacu: Guvernanții nu pot ascunde eșecul vizitei de la Bruxelles!

PSD | M. Ciolacu: Guvernanții nu pot ascunde eșecul vizitei de la Bruxelles!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a scris joi pe Facebook că Planul Național de Redresare și Reziliență nu e încă finalizat, subliniind că documentul va fi analizat și în Parlament după ce Comisia Europeană a dat dreptate PSD.

“Planul Național de Redresare și Reziliență este departe de a fi gata. Am discutat din nou, astăzi, cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre problemele din PNRR și propunerile pe care le are Partidul Social Democrat pentru a rezolva această criză.

Comisia Europeană a dat dreptate PSD și l-a trimis pe Cîțu să prezinte planul în Parlament. Așadar, Cîțu trebuie să lase minciunile și să se apuce serios de treabă.”, a susținut Ciolacu care a dezvăluit și cea mai mare problemă a lui Cîțu&Co. “Guvernanții nu pot ascunde eșecul vizitei de la Bruxelles! Nu au venit înapoi cu un plan finalizat. De exemplu, sunt tăieri importante pentru autoritățile locale și pe zona de educație. Iar, cea mai mare problemă este că nu au reușit să convingă executivul european că vor fi în stare să implementeze planul până în 2026.”, a conchis președintele PSD.