PSD | M. Ciolacu: Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș!

PSD | M. Ciolacu: Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș!

“Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului!”, susține liderul PSD, Marcel Ciolacu pe FB. Afirmația survine în contextul declanșării unu scandal de toată frumusețea în interiorul coaliţiei la guvernare, după ce ministrul USR al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a răspuns la o postare făcută pe Facebook de fostul ministru PNL al Muncii, Violeta Alexandru.

Voiculescu arată că Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a măsluit rezultatele pandemiei şi aduce argumente în acest sens. Potrivit lui Voiculescu, din calcul au fost eliminate cifrele din focare, fapt care nu s-a întâmplat nicăieri în Europa, în timp ce la calculul incidenţei la 14 zile, două zile au fost ”pierdute” de oficiali.

“Răfuiala din Guvern dintre USR și PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcție de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje! Cu premeditare, în deplină cunoștință de cauză!

Pe baza acestor date măsluite, s-au luat decizii cu impact direct asupra sănătății publice! Pe baza lor s-au restrâns drepturi și libertăți cetățenești! S-au închis școli timp de un an de zile! Localități întregi au fost carantinate! Afaceri ridicate cu greu au fost distruse! Pe minciunile lor!

Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș! Voi cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberală! Și mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers!!!

Românii trebuie să știe cine sunt vinovații pentru suferințele îndurate, iar cei vinovați să răspundă conform legii!”, se mai arată în mesajul postat pe pagina personală de Facebook de Marcel Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.