PSD | M. Ciolacu: Este criminal ceea ce faceţi! Şi ar trebui să înfundaţi puşcăriile, nu să ieşiţi la televizor să explicaţi inexplicabilul!

PSD | M. Ciolacu: Este criminal ceea ce faceţi! Şi ar trebui să înfundaţi puşcăriile, nu să ieşiţi la televizor să explicaţi inexplicabilul!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat vineri seara faţă de situaţia provocată de mutarea pacienţilor din Spitalul Clinic de Ortopedie "Foişor", care va trata pacienţi bolnavi de COVID-19, acuzând autorităţile că nu au făcut nimic în ultimele luni pentru a preveni problemele.

"Este criminal ceea ce faceţi! Şi ar trebui să înfundaţi puşcăriile, nu să ieşiţi la televizor să explicaţi inexplicabilul! Aţi minţit atât de mult pentru a vă ascunde prostia, hoţiile şi nepăsarea până aţi ajuns să scoateţi oamenii, noaptea, din spitale! Pentru că luni de zile nu aţi făcut nimic! Doar v-aţi încurcat în propriile minciuni! Iohannis, da-ţi afară incompetenţii! Numeşte pe cineva capabil să salveze vieţile românilor, nu să îngroape cât mai mulţi români!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Spitalul Clinic de Ortopedie "Foişor" va deveni spital pentru tratarea cazurilor de COVID având în vedere necesarul de paturi de terapie intensivă iar o parte dintre pacienţii operaţi în ultimele zile sunt transferaţi în cursul serii de vineri la alte spitale, cu ambulanţe sau maşini personale.

Transferul pacienţilor a provocat nemulţumiri în rândul unora dintre aceştia, iar la poarta spitalului au mers să protesteze şi unele persoane recunoscute pentru participarea la protestele împotriva restricţiilor din ultima perioadă, zona fiind supravegheată de echipaje de jandarmi şi poliţişti.

Sursa www.agerpres.ro