PSD | M. Ciolacu: Am luat hotărârea să depunem săptămâna aceasta la Senat moțiunea împotriva domnului ministru Năsui

 PSD | M. Ciolacu: Am luat hotărârea să depunem săptămâna aceasta la Senat moțiunea împotriva domnului ministru Năsui

Biroul Permanent Național al Partidului Social Democrat s-a reunit luni la sediul central al PSD. La finalul ședinței, președintele Marcel Ciolacu a declarat, într-o conferință de presă că PSD va depune, în această săptămână, la Senat, o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui.

“Astăzi am avut un Birou Permanent Național și am luat hotărârea să depunem săptămâna aceasta la Senat moțiunea împotriva domnului ministru Năsui, așa cum am anunțat. Motivele le cunoașteți, blocarea măsurii 3 Fonduri Europene, 478 de milioane de euro în acest moment blocate din cauza faptului că domnul ministru a găsit de cuviință să-și facă un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor. Categoric, nu s-ar putea iniția vânzarea companiilor românești profitabile în perioada de pandemie și de criză economică, lucru total neadecvat pentru o țară membră a Uniunii Europene, celelalte state blocând vânzarea de acțiuni, și aici mă refer la Germania sau la Franța. Acest lucru nu s-ar putea face fără avizul domnului ministru al Economiei. Decizia de a nu se mai promova exporturile românești în afara teritoriului României, de asemenea, ni se pare o decizie total incorectă față de companiile și de produsele românești”, a spus Marcel Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.