PSD | M. Ciolacu: Aceiași bani, viziuni diferite! Guvernul Cîțu a venit cu un buget al rușinii, al austerității și subdezvoltării

PSD | M. Ciolacu: Aceiași bani, viziuni diferite! Guvernul Cîțu a venit cu un buget al rușinii, al austerității și subdezvoltării

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a reacționat dur pe Facebook după ce proiectul legii bugetului de stat pe 2021 a fost lansat în dezbatere publică subliniind că Guvernul condus de Florin Cîțu “a venit cu un buget al rușinii, al austerității și subdezvoltării. Cu un buget negociat nu în funcție de prioritățile României, ci în funcție de cine a fost mai colțos în Coaliție.”

"Aceiași bani, viziuni diferite! Guvernul Cîțu a venit cu un buget al rușinii, al austerității și subdezvoltării. Cu un buget negociat nu în funcție de prioritățile României, ci în funcție de cine a fost mai colțos în Coaliție. Au făcut întocmai cum spunea Cîțu anul trecut: Sănătatea și Educația nu sunt o prioritate, nu contează. Vedem acum că nici producătorii români nu contează. Nici firmele românești. Nici veniturile celor care muncesc sau care sunt acum la pensie! Tot ce contează a fost cine a băgat mai repede mâna în vistierie ca să își ia partea pentru a-și hrăni clientela.”, a scris pe pagina personală de Facebook, Ciolacu care a continuat “PSD a propus un proiect de buget, în care - cu aceiași bani! - am demonstrat că se pot crește veniturile oamenilor, mări alocațiile copiilor, crește bugetul Sănătății pentru a combate cât mai rapid pandemia, investi în Educația copiilor noștri și se poate sprijini mediul de afaceri! Pe scurt, exact cu aceiași bani, se poate proteja puterea de cumpărare a românilor, sprijini mediul de afaceri românesc și se pot face investiții în mari proiecte de infrastructură, pentru a reporni economia. Aceasta este diferența! Ei nu sunt în stare să ofere dezvoltare decât clientelei lor. Pentru restul, adică pentru marea majoritate a românilor, doar austeritate!”

Ciolacu i-a transmis și o sugestie lui Cîțu&Co: “Luați proiectul de buget elaborat de PSD! Veniți cu el în Parlament! Încă puteți opri dezastrul în care veți afunda România!"

Proiectul Legii bugetului de stat pe 2021 a fost lansat joi seara în dezbatere publică, pe site-ul Ministerului Finanţelor.

psdaceeasiviziune

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.