PSD | M. Beștea: Mi-am anunțat public intenția de a candida la alegerile pentru funcția de primar al Municipiului Oltenița

PSD | M. Beștea: Mi-am anunțat public intenția de a candida la alegerile pentru funcția de primar al Municipiului Oltenița

Noul președinte al PSD Oltenița, Mihăiță Beștea a confirmat și pe pagina personală de Facebook că va candida la alegerile de peste 2 ani pentru funcția de primar al municipiului Oltenița subliniind că noua funcție de conducere “reprezintă o mare responsabilitate”.

„Duminică, 04 septembrie 2022, în cadrul Conferinței Municipale de Alegeri, Organizația Municipală PSD Oltenița și-a ales o nouă conducere pentru următorii patru ani.

Pe lângă cei 70 de delegați, au participat în calitate de invitați, primarii și viceprimarii PSD din localitățile Curcani, Chirnogi, Crivăț, Căscioarele, Frumușani, Gălbinași, Fundeni, Nana, Vasilați și Ulmeni cărora le mulțumesc public pentru susținere.

Lucrările Conferinței au fost prezidate de dl. Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași. Din delegația Organizației Județene PSD condusă de dumnealui au făcut parte parlamentarii PSD, domnul senator Cionoiu Nicușor și domnul deputat Bîrcă Constantin, domnul primar al Municipiului Călărași Dulce Marius, domnul secretar de stat Vrăjitoru Sorin și secretarul general al Organizației Județene Samoilă Ion.

Le mulțumesc colegilor de partid pentru votul de încredere acordat, sunt onorat dar în egală măsură sunt conștient că alegerea mea în funcția de președinte reprezintă o mare responsabilitate având în vedere că mi-am anunțat public intenția de a candida la alegerile pentru funcția de primar al Municipiului Oltenița.

Împreună formăm o echipă puternică și determinată capabilă să câștige bătăliile electorale din 2024!”, a fost mesajul transmis de Mihăiță Beștea pe pagina personală de Facebook.

În prezent vicepreședinte al CJ Călărași, Beștea îl va avea, cel mai probabil, ca adversar direct pe actualul primar, Costinel Milescu (PNL).

În cadrul Consiliului Local municipal, PNL și PSD și-au unit forțele încă din 2020, asigurând majoritatea. În urma acestei coaliții, PSD deține în cadrul Executivului funcția de viceprimar prin Ion Pițoi.

Între 2012 și 2020, Primăria Oltenița a fost condusă de PSD prin Petre Țone.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.