PSD Lehliu Gară / Ştefania Moga: În mod cert voi candida!

mogaGuvernul a stabilit pentru 11 iunie data alegerilor locale parţiale în localităţile pentru care postul de primar este vacant. Pe listă se află şi oraşul Lehliu Gară. După cum se ştie, la alegerile parlamentare din decembrie 2016, Iulian Iacomi a obţinut mandatul de deputat părăsind fotoliul de primar.

Pentru parţialele din iunie, PSD Călăraşi o va susţine pe Ştefania Moga pentru a candida la funcţia de primar. În prezent viceprimar cu atribuţii de primar, Ştefania Moga este membru PSD din 1998 iar din 2000 şi până în 2012 a fost consilier local. Din 2013 a devenit viceprimar, funcţie pe care a obţinut-o şi după alegerile locale din iunie 2016.

Se apropie alegerile locale parţiale la Lehliu Gară. Sunteţi opţiunea PSD Călăraşi pentru această competiţie. În mod clar aveţi prima şansă având în vedere că aici la Lehliu Gară, PSD e un partid extrem de puternic. Pentru început aş dori să ne spuneţi câteva date despre dumneavoastră, despre activitatea desfăşurată în plan politic cât şi al administraţiei publice locale.

M-am născut în comuna Dor Mărunt, într-o familie de oameni gospodari, de la care atât eu cât şi ceilalţi 3 fraţi ai mei, am învăţat ce înseamnă respectul, sinceritatea, onestitatea şi buna cuviinţă. Am frecventat cursurile şcolii gimnaziale din localitatea natală după care mi-am continuat studiile la Liceul Agroindustrial, pe vreme aceea, astăzi Colegiul Agricol Sandu Aldea din Călăraşi, mai târziu definitivându-mi şi studiile superioare. Primul loc de muncă a fost la IPL Lehliu, apoi, în ordine contabil şef la Fabrica de confecţii ROMTRIC până în 1998 şi administrator la fabrica de confecţii SPOT WEAR , până în anul 2012. În mod cert, îmi place să lucrez cu oamenii, îmi place să comunic şi încerc de fiecare dată să-i înţeleg, să le înţeleg nevoile şi păsurile.

De cât timp sunteţi membru PSD şi ce v-a determinat să vă înscrieţi în acest partid?

M-am înscris în PSD în 1998, an în care partidul se afla în opoziţie, convinsă fiind atunci ca şi acum, de altfel, că politica promovată de acest partid mă reprezintă şi corespunde valorilor mele morale. De-a lungul timpului, având sute de oameni în subordine, am învâţat să-i cunosc, să-i înţeleg, să le ascult problemele, să mă bucur sau să sufăr alături de ei şi astfel am înţeles că PSD este locul unde aş putea să le reprezint interesele.

Care au fost etapele care au marcat evoluţia dumneavoastră în PSD, din 1998 şi până în momentul de faţă?

În PSD am crescut, m-am format ca om, m-am şlefuit! Cu răbdare, convingere şi încredere am parcurs toate etapele necesare desăvârşirii mele ca om politic. Am ocupat funcţia de preşedinte al Organizaţiei Locale de Tineret (TSD Lehliu Gară), preşedintă a Organizaţiei Locale de Femei (OFSD Lehliu Gară), vicepreşedintă a Organizaţiei locale PSD Lehliu Gară. În planul administraţiei publice locale din anul 2000 până în 2012, am fost consilier local. Din 2012 şi până în decembrie 2016 am fost viceprimar al oraşului Lehliu Gară. În prezent, sunt viceprimar cu atribuţii de primar, ca urmare a obţinerii mandatului de deputat de către domnul primar Iulian Iacomi, la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Veţi candida la alegerile locale parţiale din iunie 2017 pentru funcţia de primar?

În mod cert, voi candida! Consider că am, ajuns la un anumit nivel de maturitate politică şi prefesională care să-mi permită ocuparea funcţiei de primar al oraşului Lehliu Gară.

Care sunt proiectele dumneavoastră actuale şi viitoare, pentru oraşul Lehliu Gară?

În prezent continui proiectele demarate de domnul Iulian Iacomi, cum ar fi modernizarea străzilor din oraş dar am demarat şi câteva proiecte noi amintind aici: reabilitarea reţelelor de apă, canal şi iluminat public, proiecte pentru care am depus solicitări de finanţare prin PNDL, în martie 2017.

Au fost elaborate Programul de Îmbunătăţire a Eficienţei Energetice şi Strategia de Dezvoltare Durabilă a oraşului Lehliu Gară până în anul 2020, două proiecte extrem de benefice pentru viitorul oraşului şi bunăstarea locuitorilor fără de care nu se pot accesa fonduri nerambursabile.

Mulţumesc şi mult succes în alegeri!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.