PSD: Lege de plafonare a prețurilor și lege de suspendare a creditelor!

PSD: Lege de plafonare a prețurilor și lege de suspendare a creditelor!

„PSD nu mai poate lăsa soarta românilor la cheremul Guvernului Orban, care deși e la guvernare de 4 luni, abia acum analizează și ia unele măsuri incipiente, dar fără efecte!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Grupul Senatorial PSD.

“PSD a depus legea de plafonare a prețurilor la raft pentru medicamente, echipamente medicale, la costul de producție, la care se poate adăuga maxim 10% și la fel și pe lanțul de distribuție maxim 10% din prețul de producție.

PSDPRETURIPLAFONATE

PSD a propus în aceeași lege plafonarea prețurilor la alimentele de bază care fac parte din coșul minim de consum lunar.

Nerespectarea acestor reguli sunt pedepsite cu contravenție care prevede amendă de la 5 milioane de lei, dar nu mai mult de 4% din cifra de afaceri.

PSD nu lasă de izbeliște românii care au credite la bănci, depunând în acest sens, în Parlament legea de suspendare până la finalul anului a plății creditelor bancare și a dobânzilor aferente, pentru firme și populație.

psdcreditebancaresuspendate

PSD vine cu măsuri ferme și decisive, nu cu jumătăți de măsură, cum face guvernul Orban! PSD acționează!”, se mai arată pe pagina mai sus – menţionată.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.