PSD / Iacomi, despre o candidatură la şefia Consiliului Judeţean: E prea devreme să vorbim de aşa ceva!

PSD / Iacomi, despre o candidatură la şefia Consiliului Judeţean: E prea devreme să vorbim de aşa ceva!

Noul lider interimar al PSD Călăraşi, Iulian Iacomi n-a confirmat dar nici n-a infirmat zvonul potrivit căruia ar putea deveni candidatul partidului pentru şefia Consiliului Judeţean Călăraşi, la alegerile locale din 2020 spunând doar că „E prea devreme ca să vorbim de aşa ceva. Vă daţi seama că nu putem pune căruţa înaintea cailor. Vrem să face o echipă, avem primele alegeri sunt europarlamentarele, avem prezidenţialele şi pe urmă…”

Cât priveşte desemnarea candidatului PSD pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Iacomi a declarat Eu sper cât mai curând posibil, poate la europarlamentare să ieşim şi cu acel candidat la Primăria Călăraşi. De fapt avem două rânduri de alegeri şi putem să-l promovăm, să poată să iasă în faţa dumneavoastră şi în faţa cetăţenilor din Călăraşi să se prezinte.” Până în acest moment şi-a manifestat public interesul de a candida Marius Dulce, liderul organizaţiei municipale Călăraşi, candidatul partidului din 2016 care s-a clasat atunci pe poziţia secundă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.