PSD / Iacomi a demisionat din Parlament!

Iacomi IulianIulian Iacomi a renunţat la mandatul de deputat demisionând încă din 7 iulie din Parlament. Demisia sa a intrat în vigoare începând cu data de 17 iulie. Iacomi a revenit în administraţia publică locală obţinând pe 11 iunie mandatul de primar al oraşului Lehliu Gară, în urma alegerilor locale parţiale.

Locul său în Camera Deputaţilor va fi luat de consilierul judeţean Sorin Vrăjitoru. Acesta va depune jurământul, cel mai probabil, la începutul viitoarei sesiuni parlamentare care va demara în septembrie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.