PSD | I. Samoilă, mesaj pentru liderii PNL Călăraşi: Dacă au această posibilitate, îi rog să facă toate demersurile necesare

PSD | I. Samoilă, mesaj pentru liderii PNL Călăraşi: Dacă au această posibilitate, îi rog să facă toate demersurile necesare

Secretarul executiv al PSD Călăraşi, Ion Samoilă care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a lansat joi o „provocare” liderilor PNL Călăraşi pe care „i-a invitat” să susţină, la Guvern, interesele judeţului prin suplimentarea sumelor ce vor fi alocate de la bugetul de stat, asigurându-se astfel funcţionarea în condiţii normale a CJ-ului. Bunăoară, în guvernarea 2016-2019, PSD, cel puţin la nivelul judeţului Călăraşi, n-a ţinut cont de culoarea politică a primarilor ori a preşedintelui CJ, susţinând autorităţile publice locale cu proiecte de investiții bugetate prin intermediul PNDL 2, a mai susţinut Samoilă.

„Noi discutăm cu liderii PNL orice. Problema e că nu ştiu în ce măsură ar putea să influenţeze liderii locali PNL cuantumul sumelor ce vor fi alocate judeţului. Dacă au această posibilitate, îi rog pe această cale să facă toate demersurile necesare, să „uite” că sunt aleşi PNL. Am spus-o şi vreau s-o mai repet: De câte ori a fost la guvernare şi avem dovezi în acest sens, Partidul Social Democrat nu a ţinut cont musai de culoarea politică a primarului sau a preşedintelui Consiliului Călăraşi. Vreau să va aduc aminte că în guvernarea trecută primarii PNL au primit pe PNDL mai multe fonduri decât primarii PSD. Ar trebui să se gândească şi ei, să facă demersuri, să facă lobby ca judeţul Călăraşi având în vedere situaţia prin care trecem să primească fondurile necesare pentru a funcţiona.”, a susţinut Samoilă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.