PSD / I. Iacomi: Cu Viorica Dăncilă președinte, avem șansa de a stopa intenția liberalilor de a tăia pensiile și salariile românilor

PSD / I. Iacomi: Cu Viorica Dăncilă președinte, avem șansa de a stopa intenția liberalilor de a tăia pensiile și salariile românilor

Liderul PSD Călăraşi, Iulian Iacomi s-a adresat prin intermediul unei postări pe contul oficial de Facebook al partidului tuturor călărăşenilor care pe 10 noiembrie au votat-o cu inima pe Viorica Dăncilă despre care a subliniat că alegerea acesteia în funcţia supremă ar echivala cu stoparea intenţiei liberalilor de a tăia din veniturile românilor. „Suntem în turul II, așa cum ne-am propus!

Mulțumesc cu această ocazie atât în numele meu personal, cât și în numele colegilor din conducerea organizației noastre, zecilor de mii de călărășeni care au votat cu inima pentru un candidat care va fi un președinte muncitor și dedicat tuturor românilor. Cu Viorica Dăncilă președinte, avem șansa de a stopa intenția liberalilor de a tăia pensiile și salariile românilor, iar cei care au votat candidatul PSD au înțeles care este de fapt miza acestei lupte politice.

Așa cum știți, intrarea candidatului PSD în turul al doilea al alegerilor este doar o victorie de etapă, întrucât bătălia politică durează până pe data de 24 Noiembrie, când va avea loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Ne așteaptă două săptămâni în care avem datoria de a face tot posibilul și de a ne mobiliza exemplar pentru victoria candidatului nostru, iar aici, la Călărași, putem obține un rezultat excelent!

Apreciez enorm efortul depus până acum de toți membrii noștri, de voluntari și de cetățenii care sprijină organizația noastră. Am încredere că și în aceste două săptămâni toți cei care susțin PSD și toți călărășenii care apreciază rezultatele obținute de PSD la guvernare vor face totul pentru a obține victoria finală.”  se arată în mesajul transmis de preşedintele PSD Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.