PSD / I. Iacomi: Adevărul este că bani la buget sunt, însă guvernul PNL este prea incompetent

PSD / I. Iacomi: Adevărul este că bani la buget sunt, însă guvernul PNL este prea incompetent

Liderul PSD Călăraşi, Iulian Iacomi a taxat din nou “derapajele” guvernării PNL subliniind prin intermediul unei postări pe contul official de Facebook al partidului că Orban&Co nu şi-au propus în realitate nici creşterea alocaţiilor pentru copii şi nici majorarea pensiilor, în ciuda faptului că există bani în buget. În opinia sa “guvernul PNL este prea incompetent pentru a exercita actul de guvernare așa cum ar trebui, sau este prea rău intenționat și atunci pune interesele companiilor străine în fața intereselor tuturor românilor.”

“Suntem deja în fața faptului împlinit: PNL, partid de la care românii care au crezut promisiunile liberalilor așteptau foarte multe, a anunțat ceea ce PSD avertizase de mult timp - nu dorește creșterea alocațiilor pentru copii, nici majorarea pensiilor, pretextând că nu sunt bani la buget.

Teatrul pe care cei de la PNL, alături de președintele Iohannis, l-au jucat în fața românilor în timpul campaniilor electorale de anul trecut continuă din păcate și anul acesta. Pe de o parte avem un președinte care joacă rolul personajului pozitiv, el promulgând legile inițiate de PSD, așa cum este cea privind majorarea alocațiilor pentru copii. Pe de altă parte avem personajul negativ, Ludovic Orban, care anunță că bugetul țării nu permite majorarea alocațiilor, nici a pensiilor.

În acest moment, cei de la PNL, în frunte cu premierul Orban și cu ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, recunosc de fapt că au încălcat legea penală. Practic, dacă acum spun că nu sunt bani de pensii, cei doi au falsificat datele din buget prezentând venituri false. Atât Cîțu, cât și Orban au semnat o declaratie prin care au declarat pe propria raspundere că datele din bugetul pe care și l-au asumat în Parlament sunt reale. Faptul că ulterior au ieșit public, spunând că nu sunt bani pentru aceste cheltuieli, reprezintă recunoașterea infracțiunilor de fals și uz de fals pe care cei doi le-au comis în Parlament în momentul asumării răspunderii pe buget.

Adevărul este că bani la buget sunt, însă guvernul PNL este prea incompetent pentru a exercita actul de guvernare așa cum ar trebui, sau este prea rău intenționat și atunci pune interesele companiilor străine în fața intereselor tuturor românilor.

Să sperăm că guvernarea PNL se va sfârși cât mai curând, spre binele României.” a scris Iacomi pe contul oficial al PSD Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.