PSD / George Chiriţă: Sunt foarte fericit că vom avea reprezentanţi la Alba Iulia!

PSD / George Chiriţă: Sunt foarte fericit că vom avea reprezentanţi la Alba Iulia!

Pe 21 noiembrie, consilierul PSD, George Chiriţă a iniţiat Hotărârea privind aprobarea participării Judeţului Călăraşi, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi, la sărbătorirea Centenarului Marii Unirii, ce a fost a doua zi aprobat de toţi colegii săi din cadrul Consiliului Judeţean în cadrul unei şedinţe ordinare de plen. „Subsemnatul George Chiriţă având calitatea de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi, ales pe lista PSD Călăraşi, la alewgerile locale din 2016, iniţiez prezentul proiiect de hotărâre pentru a asigura reprezentarea judeţului Călăraşi la festivitatea organizată cu prilejul sărbătoririi – Centenarului Marii Uniri – organizată în data de 1 decembrie 2018, în municipiul Alba Iulia. În acest sens solicit aprobarea unei acţiuni (...) prin care să trimitem drept reprezentanţi un grup de 8 persoane compuis din 6 elevi de liceu, respectiv primii doi elevi olimpici din judeţul Călăraşi, aferent claselor a X-a, a XI-a şi a XII-a şi două cadre didactice, de preferat cadre care predau materia de liceu – istorie. Grupul astfel compus se va deplasa şi participa în perioada 30-11-2.12, la această sărbătoare cu un microbuz al Consiliului Juzdeţean şi se va caza în apropierewa municipiului Alba Iulia. Grupl va purta şi o pancartă cu un mesaj din partea judeţului Călăraşi” se arată în Expunerea de Motive la Hotărârea de mai sus.

Joi dimineaţă, Chiriţă s-a deplasat la sediul ISJ Călăraşi pentru a le transmite mesajul Consiliului Judeţean, declând următoarele „Sunt foarte fericit că am reuşit să duc la bun sfârşit acest demers. Le mulţumesc colegilor din Consiliul Judeţean că au înţeles însemnătatea acestui acest. Şase elevi călărăşeni, însoţiţi de doi profesori vor reprezenta judeţul noastru la marea sărbătoare a neamului nostru românesc din 1 decembrie de la Alba Iulia. Pentru că Marea Unire înseamnă 100 de ani de România! Centenarul este în mod sigur un moment de aleasă sărbătoare a pământului acesta românesc cât şi un prilej de reflecţie profundă. Să facem un recurs la istorie, la memorie, la respect şi promisiune pentru viitor! Pentru a privi înainte şi a proiecta României noastre demersul pe care îl merită din preaplin, cred că ar trebui să ne raportăm la ce am făcut bine, la ce am greşt, la ce putem îndrepta şi cum putem continua. Avem datoria, fiecare dintre noi, prin acţiunile noastre, de a lăsa generaţiilor viitoare o Românie unită!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.