PSD / Fl. Belu: Acum am misiunea de a sluji oamenilor!

belu 1Actualul primar interimar, Florian Belu, este candidatul PSD pentru alegerile parţiale programat în comuna Unirea pe data de 11 iunie. Absolvent al Colegiului Naţional Barbu Ştirbei, Florian Belu este de profesie inginer agronom. Este membru PSD din 2004.

Pe o reţea de socializare, Florian Belu a explicat şi motivele pentru care va candida pentru funcţia de primar al unei localităţi care a cunoscut o modernizare reală în mandatele lui Anghel Oltean (2008-2016), lider local PSD.M-am decis să îmi asum responsabilitatea de a candida la funcţia de primar al comunei Unirea la alegerile locale din 11 iunie, din partea Partidului Social Democrat, partid al cărui membru sunt încă din anul 2004. Fac acest gest cu convingerea că Dumnezeu îmi va da puterea şi înţelepciunea să nu vă dezamăgesc , aşa cum mi-a dat până acum o viaţă împlinită şi m-a ajutat să am un statut social şi material, dar mai ales o familie frumoasă. Acum am misiunea de a sluji oamenilor.

Multumesc Organizaţiei PSD Unirea precum şi conducerii PSD Călăraşi pentru susţinere şi încredere! Vă cer să aveţi încredere în mine, voi fi corect, echilibrat şi permanent în slujba cetățeanului.” a scris Florian Belu pe contul personal de facebook.