PSD | Fiecare vrea să arate că incompetentul de serviciu în gestionarea pandemiei este din tabăra opusă!

PSD | Fiecare vrea să arate că incompetentul de serviciu în gestionarea pandemiei este din tabăra opusă!

Partidul Social Democrat a reacționat după conflictul dintre premierul Florin Cîțu și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, declanșat după ce săptămâna trecută s-au publicat date noi despre pandemie şi despre centrele de vaccinare din judeţe, iar premierul a anunțat că vor fi făcute verificări de către Corpul de control cu privire la respectarea legislaţiei.

“Cîțu și Voiculescu se ceartă în văzul întregii țări: fiecare vrea să arate că incompetentul de serviciu în gestionarea pandemiei este din tabăra opusă! De parcă asta îi interesează pe români...

Oamenii și-au dat seama că guvernanții ascund datele ca să nu se vadă haosul testării și carantinării la nivel național. Românilor li se restrâng drepturi și libertăți, iar singura grijă a premierului și ministrului Sănătății este să nu fie primul atins de furia publicului. Cîțu și Voiculescu, stați liniștiți: românii vă urăsc deopotrivă!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a partidului

Premierul Cîţu a precizat marţi că datele publicate de Ministerul Sănătăţii la care a fost sesizat sunt legate de vaccinare, nu de numărul testelor din fiecare judeţ şi că vrea să se asigure că nu au fost lansate în spaţiul public informaţii care să creeze probleme.

ascundcifrele

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.