PSD / Denisa Ciulinaru şi Alexandru Chiriţă au demisionat, azi, din Consiliul Local Călăraşi

PSD / Denisa Ciulinaru şi Alexandru Chiriţă au demisionat, azi, din Consiliul Local Călăraşi

Cutremur în PSD Călăraşi! Denisa Ciulinaru şi Alexandru Chiriţă au decis, astăzi, să demisioneze din Consiliul Local municipal Călăraşi, nemulţumiţi, în principal, de rezultatul alegerilor în urma Conferinţei Judeţene Extraordinare a PSD Călăraşi, desfăşurată duminică. „Voi rămâne simplu membru de partid. Având în vedere că domnul preşedinte Iacomi şi-a format o echipă în care nu am fost inclus, am decis să mă retrag tocmai ca această echipă să-şi realizeze obiectivele propuse” a declarat pentru www.arenamedia.ro, Alexandru Chiriţă (foto) care a continuat „Mulţumesc tuturor călărăşenilor care mi-au dat votul de încredere în urmă cu circa 3 ani. Îi asigur însă că acesta nu a fost ultimul meu cuvând în politică”

Denisa Ciulinaru şi Alexandru Chiriţă au ocupat locurile 2 şi 3 pe lista de candidaţi PSD propusă în vara anului 2016.

Un alt consilier local PSD a fost pe punctul să demisioneze. Silvia Mândruţescu a fost, iniţial, tentată să renunţe la mandat însă a revenit în scurt timp asupra deciziei.

Locurile lăsate libere de Denisa Ciulinaru şi Alexandru Chiriţă ar putea fi ocupate de Melania Vulpoiu şi Vasile Petrache, cei care se află pe poziţiile 11 şi respectiv 12 pe lista de candidaţi PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.