PSD | De fiecare dată când Comisia Europeană ne respinge Planul Național de Redresare și Reziliență, România pierde miliarde și miliarde de euro!

PSD | De fiecare dată când Comisia Europeană ne respinge Planul Național de Redresare și Reziliență, România pierde miliarde și miliarde de euro!

De fiecare dată când Comisia Europeană ne respinge Planul Național de Redresare și Reziliență, România pierde miliarde și miliarde de euro!, susține pe Facebook Partidul Social Democrat care arată cu degetul spre Tripleta neagră, responsabilă de gestionarea dezastruoasă a fondurilor europene.

“Purcoiul de bani europeni anunțat cu mare pompă de Iohannis anul trecut se transformă, pe zi ce trece, în punguța cu doi bani. Întârzierea aprobării PNRR înseamnă mai puțin timp de implementare, adică mai puține proiecte, deci mai puțini bani decontați de România.

Plătim cu toții un cost uriaș pentru incompetența și răfuielile interminabile din Coaliția de Guvernare! Pierdem miliarde din cauza unor ageamii îngâmfați, care au respins orice colaborare. Era suficient să ia cu copy-paste soluțiile propuse de PSD pentru realizarea PNRR. Dar ei, nu și nu! Și am ajuns de râsul lumii!

Financial Times ne spune azi că Guvernul României nici măcar nu a înțeles pentru ce a alocat UE aceste miliarde! Ce blestem a căzut pe țara noastră ca exact acum, când avem această oportunitate uriașă, gestionarea fondurilor europene să încapă pe mâna acestei „triplete negre”: Ministrul Ghinea - Zero al fondurilor UE, vicepremierul Barna - investigat de fraudă cu bani europeni și premierul Cîțu - Datorie, care nu știe decât să se împrumute!”, se mai arată în mesajul postat azi pe FB.

tripletaneagra

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.