PSD: De ce vor PNL-iștii să adopte pe furiș bugetul, prin angajarea răspunderii?

PSD: De ce vor PNL-iștii să adopte pe furiș bugetul, prin angajarea răspunderii?

De ce vor PNL-iștii să adopte pe furiș bugetul, prin angajarea răspunderii? Ca să nu dea explicații despre cifrele umflate, care arată că bugetul ajunge doar pentru 9 luni. Ca să nu fie întrebați la ce spitale vor tăia fondurile și care vor fi închise/comasate/privatizate. Ca să nu dea explicații de ce nu vor face autostrăzile promise, de ce nu mai dau bani pentru investiții la comune și orașe, de ce desființează Start-Up Nation, de ce sistează investițiile în irigații, de ce taie enorm de la Sănătate și Agricultură, dar cresc masiv la Armată, Poliție, Servicii secrete, inclusiv pentru pensii speciale.

Este cea mai nedemocratică decizie a unui guvern după 1989.

PSD va depune amendamente pentru a apăra beneficiile obținute de cetățeni în guvernarea social-democrată. Cele mai importante sunt următoarele:

  1. Creșterea pensiei minime, pe care PNL vrea să o înghețe în 2020.
  2. Creșterea salariilor din Învățământ, conform prevederilor legale pe care PNL vrea să le abroge.
  3. Asigurarea pragurilor minime de finanțare pentru comunitățile locale, pe care PNL vrea să le desființeze, condamnând jumătate din populație la subfinanțare.
  4. Asigurarea finanțării spitalelor, pe care PNL vrea să o taie cu aproape 40%.

Sursa Facebook Grupul Senatorial PSD

ALDIS5

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.