PSD | D. Coarnă: În noiembrie, DJ 411 va fi pus în folosință

PSD | D. Coarnă: În noiembrie, DJ 411 va fi pus în folosință

Deputatul PSD, Dumitru Coarnă a dat asigurări că luna noiembrie acestui an lucrările de modernizare a drumul județean DJ 411, investiție finanțată de Consiliul Județean prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2) vor fi finalizate în totalitate. Problema de la Radovanu, cu DJ 411. Am intervenit și împreună cu echipa de la CJ, am mers la fața locului și am identificat acea problemă. Se lucrează conform contractului, lucrurile sunt așezate în logica firească a contractului deci, practic, în noiembrie, acel drum va fi tot pus în folosință, cu toate elementele contractuale. Am fost contactat și de patronul societății care a spus că nu vor fi probleme în ce privește calitatea lucrării.”, a declarat, joia trecută, la Călărași, parlamentarul social-democrat.

La începutul lunii, vicepreşedintele Consiliului Juudeţean Călăraşi, Mihai Beștea, a verificat stadiul lucrărilor realizate pe DJ 411, ca urmare a unor deficiențe sesizate pe tronsonul cuprins între localitățile Chirnogi și Radovanu. Termenul de finalizare al reparaţiilor şi al turnării celor două straturi de asfalt este 30 aprilie.

Contractul de executare a lucrărilor de modernizare a DJ 411, estimate la 24,19 milioane lei, a fost semnat în februarie 2019.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.