PSD | D. Coarnă, despre incidentul de la Olteniţa: Acolo e infracţiune!

 PSD | D. Coarnă, despre incidentul de la Olteniţa: Acolo e infracţiune!

Deputatul social – democrat, Dumitru Coarnă a condamnat incidentul derulat la Olteniţa, acolo unde directoarea Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu a lovit un elev în faţa clasei, susţinând că a prezentat cazul ministrului Câmpeanu care i-a dat asigurări că profesoara bătăuşă va fi demisă.

„Ieri am văzut un incident extrem de urât, la Olteniţa. Am fost sesizat de către organizaţia PSD Olteniţa, de dl preşedinte Beştea dar şi de ceilalţi colegi că doamna director a unui liceu din zonă loveşte şi o face cu o forţă fantastică mai mulţi elevi. Am primit materialul şi personal am vorbit cu dl ministru Câmpeanu care mi-a răspuns la mesaje şi mi-a transmis clar că de astăzi o să fie demisă din funcţia de director a acelui liceu.” a declarat joi, la Călăraşi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Călăraşi de parlamentarul Dumitru Coarnă care a mai adăugat că din imaginile postate pe Facebook directoarea s-ar face vinovată de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută în Codul penal.

„Dacă aţi văzut imaginile (...) acolo e infracţiune. De loviri şi alte violenţe. Să vedem dacă părinţii acelui copil au depus o plângere penală. Dar din punct de vedere administrativ, am vorbit personal cu dl ministru şi dumnealui mi-a promis că de astăzi nu o să mai fie director.”, a conchis deputatul Coarnă.

ISJ Călăraşi a comunicat astăzi că „Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Călărași a emis decizia de încetare a detașării în funcția de director al Liceului Tehnologic ' 'Nicolae Bălcescu” Oltenița a doamnei Drăgan Cristina, începând cu data de 20 mai 2021.”. Decizia a fost tardivă, Drăgan demisionând până la momentul începerii ședinței consiliului de administrație al ISJ Călăraşi.

draganpnlcentru

Membră a PNL Olteniţa şi susţinătoare înfocată a primarului Costinel Milescu, Cristiana Drăgan a obţinut în urma alegerilor locale din 27 septembrie şi mandatul de consilier local municipal.

Până în acest moment, în spaţiul public n-a apărut nicio reacţie din partea conducerii locale ori judeţene a partidului. Domnul deputat, Emil Dumitru, preşedintele PNL Călăraşi, tace mâlc deşi nu cred că e de acord cu astfel de comportamente într-o instituţie de învăţământ. M-aşteptam măcar să se delimiteze de faptele sale total reprobabile. Deocamdată, nimic!

Dar cine ştie?, poate că e nevoie de astfel de bătăuşi pentru a pune în aplicare proiectul prezidenţial România Educată!

PS Consilierii locali să aibă mare grijă de ceea ce spun în şedinţele de plen ca să nu se trezească pălmuiţi de colega lor!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.